Online chat users: None


 FAQ   Search   Memberlist   Usergroups   Register   Profile   Log in to check your private messages   Log in 


Alternativa pentru timpul liber

 
Post new topic   Reply to topic    Club Airguns Forum Index -> Off Topic
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Gelu 1900
.22LR Member
.22LR Member


Joined: 24 Feb 2009
Posts: 113
Location: Claudiopolis

PostPosted: Wed Jul 14, 2010 3:25 pm    Post subject: Alternativa pentru timpul liber Reply with quote

Pentru timpul liber cind nu va puteti ocupa de alte placeri va ofer o varianta foarte interesanta. Poate unii sun la curent poate nu dar in linii
mari am sa incerc sa va creonez o imagine a unui mijloc de consumare a timpului liber intr-un mod placut , si anume ANNO 1777.

ANNO 1777 este un joc online care simuleaza un sistem economic, politic si militar asemanator cu cel din lumea reala . Esti in postura unui cetatean din secolul XVII care lupta pe toate planurile pentru a avansa in ierarhia sociala . Iti poti deschide companii, poti deveni guvernant sau poti sa ridici un imperiu militar . Totul depinde numai de tine .

Spre deosebire de alte jocuri de acest gen, banii virtuali din ANNO 1777 pot fi schimbati in bani reali si invers . Cu alte cuvinte un succes financiar in lumea virtuala din joc devine un succes financiar in lumea reala .

Economia din ANNO1777 imita o economie reala de piata. Exista companii, actiuni, actionari, stocuri de materie prima si de produse, firmele apeleaza la publicitate pentru a-si mari vanzarile si bineinteles toata lumea se bazeaza pe angajati de calitate si platiti corespunzator. Pietele sunt 100% libere iar pretul este dictat de cerere si oferta.

O economie puternica nu poate exista fara un sistem financiar solid. In orice economie de piata finantele sunt coloana vertebrala. Cand spunem finante ne referim bineinteles la burse de valori, banci si asigurari. Bineinteles ca si economia din ANNO1777 beneficiaza de un sistem financiar si dupa cum banuiti, sistemul este condus 100% de jucatori.

Oricine poate sa-si deschida un ziar, care nu este altceva decat un subtip de companie. In respectivul ziar poate publica articole despre orice subiect doreste. Iar cand spunem “orice”, ne referim la orice material care nu incalca vreo lege in vigoare. Cu alte cuvinte replicile acide, atacurile la persoana si pornografia sunt sunt permise sub orice forma atata timp cat nu incala vreo lege in vigoare in lumea reala pe teritoriul tarii in care locuiesti.

In ANNO1777, razboiul este prezent la toate nivelele. Fara razboi consumul si productia nu ar fi stimulate iar motivul pentru care muncesti si iti imbunatatesti starea generala nu ar fi atat de clar definit. Razboiul are 2 forme in joc. Exista un razboi intre jucatori in care oricine poate ataca pe oricine, care se finalizeaza cu capturarea de sclavi si un razboi intre natiuni care se termina cu pierderea de regiuni. De fiecare data cand ataci un jucator si castigi, respectivul jucator devine sclavul tau, iar din acel moment iti va plati un impozit din toate incasarile eligibile pe care le are.

ANNO 1777 poate fi jucat direct dintr-un browser si nu necesita niciun download . Pe 27 Aprilie au inceput sa faca si platile catre jucatori .

Jocul este foarte bun dar inca in lucru . Versiunea 2 a jocului a fost lansata pe 5 martie si momentan inregistrarile sunt limitate . Pentru inscriere aveti nevoie de linkul de referal al unui jucator deja existent . Nu va puteti inscrie direct de pe site .

Va puteti inregistra de aici: http://www.anno1777.com/index.php?i=46773

Daca sunteti pasionati de asa ceva va invit sa incercat acest link !
Laughing
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Yahoo Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Club Airguns Forum Index -> Off Topic All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group